Nicolae Badea îl „înțeapă” pe Negoiță: „Acel contract a fost semnat la mine în birou!” Ce spune despre inițiativa fanilor

Nicolae Badea a lansat câteva „săgeți” la adresa actualului patron al lui Dinamo. Fostul președinte al grupării alb-roșii spune că a rămas cu sufletul alături de „câini” și reamintește că prelungirea contractului de sponsorizare cu Orange s-a semnat la el în birou.

Badea este de părere că fanilor le va fi greu să susțină clubul, deoarece Dinamo are nevoie de investiții masive în perioada următoare, lucru pe care fanii nu vor putea să-l facă.

„Sentimentele mele pentru Dinamo nu s-au diminuat niciodată. Și nu este doar o figură de stil. Din câte știu, prelungirea contractului de sponsorizare cu Orange s-a semnat în birourile firmei mele, nu la Rin Hotel!”, a declarat Nicolae Badea

Suporterii, fie că sunt din Asociația Doar Dinamo București, fie că reprezintă Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo, au reușit să țină viu suflul competițional al acestei echipe.

Acolo este nevoie de lichidități, de cash-flow. Acum, acești suporteri entuziaști doresc să susțină echipa și financiar, ceea ce pe termen lung nu este realist. Implicarea asociațiilor suporterilor nu poate fi o soluție nici măcar pentru rezolvarea problemelor din trecutul apropiat.

S-ar putea să fie cel mai greu leu din istorie acest leu pretins de actualul acționar. Va fi o paritate de 1 leu la 4,5 milioane de euro, dacă suma datoriilor vehiculate este corectă”, a spus Nicolae Badea pentru Gazeta Sporturilor.

Fostul președinte al lui Dinamo consideră că echipa din „Ștefan cel Mare” va avea nevoie de încă 5-7 ani pentru a redeveni o forță în Liga 1.

„Sunt datori să caute o soluție convergentă, să își spliteze interesele și să găsească parteneri pentru o finanțare viabilă, pe termen lung. Este nevoie de un proiect adevărat, în trepte, nu unul doar enunțat, proiect care necesită între 5 și 7 ani”, a mai spus Nicolae Badea.

Citește și • Motivul pentru care LPF și FRF grăbesc reluarea Ligii 1. “Ce facem dacă Florinel Coman nu mai este văzut pe teren?”