Nicolae Badea a anunțat ultima “donație” către Dinamo: “O sumă de 5,7 milioane de lei. Am recuperat întârzierea”

Fostul președinte al lui Dinamo, Nicolae Badea (72 ani), a vorbit despre situația clubului său de suflet. El mai deține 7 % din acțiuni la gruparea din Ștefan cel Mare.

În 2014 Nicolae Badea i-a cedat pachetul de acțiuni deținut la SC Dinamo 1948 SA lui Ionuț Negoiță. Nicolae Badea a anunțat că s-a înscris în DDB.

Mișcarea socios a DDB-ului este singura ancoră reală în prezent. M-am înscris târziu, dar cred că am recuperat întârzierea. Am fost în cunoștință de cauză în legătură cu mișcarea suporterilor și este o chestiune formidabilă, nu o văd posibilă de replicat în România, de suporterii altei echipe.

Din fericire există o ancoră, aceasta a suporterilor, după cum cred eu că în atenția opiniei publice sportive, după 2013, exceptând acel an în care am avut o calificare în preliminariile Europa League, suporterii au ținut Dinamo pe posterul fotbalului europen. Anectodic, nu putem să nu ne amintim cum s-a născut motto-ul Doar Dinamo București!”, a declarat Nicoale Badea, pentru playsport.ro.

program-ddb

Nicolae Badea a anunțat câți bani a dat clubului Dinamo, de când s-a schimbat acționariatul.

Ultima cheltuială majoră (râde). De curiozitate și bilanțul contabil actual arată că mai am încă 5,7 milioane de lei la Dinamo, sub formă de primă de capital. Eu am 5,7 milioane, domnul Borcea la fel, cred că domnul Săvulescu are o sumă mai mică și Florian Walter (n.red fostul actionar dinamovist s-a stins din viață în 2019). În concluzie, au trecut 10 ani și eu sunt la Dinamo, în continuare, sub formă de primă de capital, cu o sumă de 5,7 milioane de lei“, a mai spus omul de afaceri, potrivit sursei citate.

nicolae badea

Citește și VIDEO | Fanii lui Dinamo ”vor lua foc”! Magaye Gueye: „Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei”