RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Nici șeicii de la Al Hilal nu scapă de criza Covid-19! Ce se va întampla cu salariile la echipa antrenată de Răzvan Lucescu

Criza Covid-19 a afectat financiar întreg mapamondul. După cluburile din Europa, şi echipele din Golf au ajuns să ia măsuri privind salariile jucătorilor.

Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal, este întelegător privind reducerea salarială a grupări saudite, în pauza provocată de epidemia de coronavirus.

„E clar că absolut toată lumea trece prin situaţii complicate. Pentru aceste patru luni, martie – iunie, practic până când reluăm pregătirea, vom avea salariil tăiate la jumătate. Nu a fost o iniţiativă a mea, a fost o discuţie. Mi s-a cerut să înţeleg acest lucru, imediat am acceptat. Ieri au fost alte discuţii cu jucătorii. Sunt două grupuri, jucătorii străini, care sunt şapte la număr, şi jucătorii localnici. Încă sunt negocieri, dar se merge către asta.

Cine nu înţelege, face o greşeală. Există riscul ca foarte multe cluburi să ajungă în situaţie de faliment. E nevoie de a înţelege că e o situaţie delicată şi fiecare dintre noi are responsabilitatea de a ajuta clubul. Există posibilitatea ca peste 4-5 luni să se ajungă într-o situaţie delicată, să se ajungă la întârzieri. Noi nu am avut până acum nicio întârziere, suntem plătiţi până în ianuarie, iar acum urmează să se plătească luna februarie”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Telekom Sport.

Al Hilal este pe primul loc în Arabia Saudită, după 22 de meciuri jucate, la o distantă de 6 puncte diferentă față de locul al doilea, ocupat de Al Nasr Riyadh.

CITEȘTE ȘI: Șoc total în Belgia! Un club imens este la un pas să fie trimis în Liga a 4-a. Un român, direct afectat

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare