Neymar, pus la zid pentru petrecerea monstru! “Trofeul idiotul zilei merge la el!”

Brazilianul Neymar este ţinta oprobiului public după ce s-a aflat că a pus la cale o petrecere monstroasă care va dura cinci zile! Jurnaliştii au aflat detalii despre felul în care a fost organizat Revelionul superstarului de la PSG.

Petrecerea cu 500 de invitaţi este organizată la Mangaratiba, o staţiune aflată la 500 de kilometri de Rio de Janeiro. Acolo, Neymar are o vilă de 10 milioane de euro, aflată momentan în renovare. Petrecerea are loc la o reşedinţă învecinată, acolo unde Neymar a construit o discotecă subterană, cu pereţi antifonaţi.

Jurnaliştii de la L’Equipe au aflat că invitaţii au fost rugaţi să prezinte un test Covid-19 negativ, să poarte mască în interior şi să îşi lase telefoanele mobile la intrare. Aşa se explică absenţa lui Neymar de pe reţelele sociale în ultimele zile.

Chiar şi aşa, brazilienii s-au simţit indignaţi de petrecerea care sfidează pandemia într-una din ţările cele mai afectate de Covid-19. Brazilia este pe locul 3 în lume între ţările cel mai afectate de pandemie, cu aproape 7,5 milioane de infectări şi cu peste 190.000 de decese.

“Trofeul idiotul zilei merge la Neymar pentru petrecerea sa de cinci zile!” – a scris pe Twitter avocatul Augusto de Arruda Botelho, specializat în drepturile omului.