Ionuţ Nedelcearu ar putea evolua în cele din urmă la EURO 2019! După accidentarea urâtă din meciul cu Malta, Rădoi l-a convocat în locul său pe Ricardo Grigore, de la Dinamo.

Totuşi, Nedelcearu va merge în Italia alături de ceilalţi jucători sub 21 de ani care au fost convocaţi la acţiunea naţionalei mari.

Fundaşul ruşilor de la UFA va efectua încă un control medical la Bologna, urmând ca decizia privind participarea sa la turneul final să fie luată după acest examen.

Nedelcearu a fost dus la spital, i s-a făcut o radiografie. Cei din Malta au fost foarte drăguţi, au adus un specialist. Poate, cu mască, va putea juca la Campionatul European. Din ce am înţeles, va rămâne aici, pentru că jucătorii care pleacă la naţionala de tineret vor pleca direct la Bologna” – a declarat Cosmin Contra imediat după meciul din Malta.

Ionuţ Nedelcearu a suferit o fractură de piramidă nazală, dar ar putea evolua din al doilea meci de la turneul final. Fundaşul în vârstă de 21 de ani va purta, cel mai probabil, o mască specială de protecţie.