RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

NEWS ALERT | CUTREMUR pentru CSA Steaua! ”Dețin marca până în 2027!” Talpan chemat în judecată

Avocatul Pompiliu Bota vine cu o dezvăluire bombă. Acesta declară că a câștigat dreptul de a folosi exclusiv marca Steaua București până în anul 2027. 

Mai mult, Bota spune că îi va ceda gratuit dreptul de folosire al mărcii lui Gigi Becali. Finanțatorul roș-albaștrilor a fost deja contactat de Bota în acest caz. Avocatul se luptă încă din 2017 pentru a obține acest drept.

”Încă nu am luat legătura cu Gigi Becali pe această temă. Prima dată trebuie să-l oblig pe Talpan să nu mai folosească marca, urmând să-l acționez în judecată”, a mai declarat Pompiliu Bota pentru Ziar de Hunedoara.

marca steaua

Pompiliu Bota a înregistrat la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) marca CSA Steaua, iar instituția a trimis documentul de recunoaștere al acestor drepturi în data de 3 martie 2020. Din acesta reiese că avocatul este deținătorul ei până la data de 29 septembrie 2027.

marca steaua 3

”Drepturile asupra mărcii conferite de EUIPO primează asupra mărcii înregistrate în România, la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci), pe care o deține ofiţerul-jurist al CSA STEAUA Bucureşti, Florin Talpan”, a explicat Pompiliu Bota, pentru Ziarul de Cluj.

culori marca steaua

Florin Talpan a depus la EUIPO o cerere privind înregistrarea mărcii Steaua Bucuresti prin care a contestat demersul lui Bota, însă aceasta nu i-a fost acceptată.

marca steaua 2

CITEȘTE ȘI –>> Dorința lui Dușan Uhrin după calificarea în semifinalele Cupei: „Asta trebuie să se întâmple”

marca steaua 4

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare