RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

NEWS ALERT | Ultima decizie luată de Curtea de Apel București în cazul „războiului” dintre CSA Steaua și FCSB pentru palmares

Curtea de Apel București a anunțat luni o nouă amânare în apelul făcut de avocații FCSB la decizia Tribunalului București din 4 iulie 2019. La data respectivă s-a anunțat că palmaresul celui mai titrat club de fotbal din România aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Următoarea înfăţişare va avea loc la data de 12 aprilie. Potrivit Asociatiei ‘Salvati Steaua’, motivul amanarii a fost plata unei taxe de timbru de 50 lei.

Magistraţii de la Curtea de Apel trebuie să decidă dacă s-au respectat garanţiile procesuale la acţiunea în constatare făcută de CSA Steaua pentru recunoaşterea palmaresului.

Circa 50 de suporteri ai Stelei și-au făcut apariția la tribunal, pentru a-l susține pe Florin Talpan, colonelul de justiție al echipei din Liga a 3-a, în procesul cu FCSB. Aceștia au afișat un banner cu mesajul: „Apel respins”.

Peluza SUD, alături de clubul Steaua în demersul de constatare al palmaresului întreprins de juristul clubului, dl colonel Florin Talpan”, se arată pe pagina de Facebook a Asociației Steliștilor 47.

CSA Steaua are în palmares 21 de titluri de campioană a României, 20 de Cupe ale României, 4 Supercupe, o Cupă a Campionilor Europeni și o Supercupă a Europei. FCSB are 5 titluri de campioană, 3 Cupe ale României, două Supercupe și două Cupe ale Ligii.

Citește și CSA Steaua anunță război și îi răspunde lui Gigi Becali: “Jucăm cu orice echipă trimite FCSB-ul!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare