Tensiuni la CFR! Căpitanul Camora nu s-a putut abține: ”Nu vin aici să-mi spăl rufele în public”

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 1-1, deși a jucat în superioritate numerică din minutul 30!

Potrivit DigiSport, ieri, Ovidiu Hoban şi Arlauskis au intrat în conflict Emmanuel Culio. Argentinianul ar fi sărit să-l bată pe Hoban, iar cei doi fotbaliști au fost despărțiți cu greu de colegi.

Căpitanul CFR-ului, Mario Camora, a vorbit despre conflictul intern de la echipă. Acesta a explicat că nu ”își va spăla rufele în public”, așa cum o fac alții, și a ținut să precizeze faptul că Hoban și Culio nu au intrat în niciun fel de conflict.

“Dacă vreţi să vorbim de meci, vorbim despre meci. Dacă vreţi să vorbim de altele, eu nu sunt ca alţii care vă spun tot. Sunt bine informaţi, să spună ei. Eu zic că trebuie ca tot ceea ce se întâmplă, trebuie să rămână în vestiar. Nu vin aici să-mi spăl rufele în public. Nu s-a întâmplat nimic în vestiar, următoarea întrebare!

Nu este adevărat, vă spun sigur acest lucru. La finalul jocului chiar i-am văzut îmbrăţişându-se (n.r. – Hoban şi Culio). Vreau să vă spun că relaţia dintre jucătorii CFR-ului se bazează pe respect, iar dacă apar probleme ele se rezolvă în interior.” a declarat Mario Camora la conferința de presă.

CFR Cluj nu a câștigat niciun meci oficial în 2019! Ardelenii au obținut două remize și au pierdut o partidă. FCSB se poate apropia la un punct de elevii lui Conceicao, dacă o învinge, luni, pe Concordia Chiajna.