Nemţii recunosc că nu le-a fost uşor cu România: ,,Adversarii ar fi putut egala”

Sursa foto: Profimedia Images

Meciul dintre România şi Germania, din preliminariile Campionatului Mondial, disputat la Bucureşti, s-a terminat o înfrângere pentru ,,tricolori”, scor 0-1.

Singurul gol al partidei dintre România şi Germania a fost marcat de către Serge Gnabry, în minutul 17, din pasa venită în faţa porţii de la Havertz.

profimedia 0601881377 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Joshua Kimmich, mijlocaşul Germaniei, a declarat la finalul jocului cu România că nu a fost un meci foarte uşor. Aceasta recunoaşte că ,,tricolorii” i-au pus probleme şi că ar fi putut egala în prelungiri.

,,Cred că am fi putut să ne facem treaba mai uşoară. În minutul 90, adversarii ar fi putut egala. Am avut câteva ocazii, dar nu am găsit poziţiile bune. Am controlat jocul, dar nu am reuşit să tranşăm situaţia dincolo de orice îndoială.

profimedia 0601876283
Sursa foto: Profimedia Images

Pentru mine, nu a fost uşor în această seară, am fost marcat foarte strâns, dar nu cred că ar fi avut sens ca eu să părăsesc zona pe care o ocupam.”, a declarat Kimmick, potrivit Uefa.com.

În urma rezultatului de aseară, România se află pe locul 4 în grupa de calificare, cu 3 puncte după două partide disputate.

De cealaltă parte, Germania, după victoria de la Bucureşti, se află pe locul 1 în grupa din care mai fac parte Macedonia de Nord, Islanda, Armenia şi Liechtenstein.

Cum arată clasamentul grupei J, din care face parte şi naţionala condusă de Mirel Rădoi

  1. Germania – 6 puncte
  2. Armenia – 6 puncte
  3. Macedonia de Nord – 3 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 0 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte

nita romania

Citeşte şi VIDEO | România nu i-a putut face față Germaniei! Rădoi&co s-au izbit de marele zid “Die Mannschaft”