Jurnaliştii germani au analizat naţionala de tineret a României, adversar pe care echipa lor îl va întâlni în semifinalele Campionatului European U21. Deţinători ai trofeului, nemţii sunt sfătuiţi să trateze serios întâlnirea cu tricolorii.

Cotidianul Bild a făcut o analiză succintă a echipei lui Mirel Rădoi. Ionuţ Radu şi Ianis Hagi sunt cei mai importanţi oameni ai tricolorilor în viziunea jurnaliştilor germani.

„În apărarea titlului, U21 trebuie să treacă peste fiul unei legende” – este titlul materialului realizat de Bild.

„Joi, echipa noastră va întâlni România, o reprezentativă considerată deja ‘de aur’ în presa locală. Stelele? Căpitanul Ionuţ Radu, portar la Genoa, şi Ianis Hagi, jucătorul cu cel mai mare nume din echipă, fiul legendei României, Gheorghe Hagi. Pronostic Bild? Poate cel mai uşor adversar pe hârtie, dar băieţii noştri nu trebuie să subestimeze România, care a trimis deja acasă Croaţia şi Anglia” – se arată în articol.

Bild a analizat adversarii Germaniei de la CM de fotbal feminin şi EURO U21

Valoarea lotului german este de cinci ori mai ridicată decât a jucătorilor aflaţi sub comanda lui Mirel Rădoi. Bild notează că lotul Germaniei este evaluat la 314 milioane de euro, faţă de 60,95 milioane de euro – cota de piaţă a lotului tricolor.

Nemţii au profitat deja din plin de ziua în plus de odihnă pe care o au faţă de tricolori. Au mers la piscină şi au făcut o refacere activă în cantonament, unde au pedalat pe biciclete staţionare sau au jucat tenis de masă.