Nemții ne iau de sus înaintea confruntării de la EURO 2021: “Avem mai multă calitate”

Lukas Nmecha. Foto: Gerrit van Keulen / Orange Pictures / DPPI (Profimedia)

Naționala de tineret a României va juca marți, de la ora 19:00, contra Germaniei U21, în ultimul meci din grupele EURO 2021.

Selecționerul Germaniei U21, Stefan Kuntz (58 de ani) și atacantul nemților cu 10 goluri la U21, Lukas Nmecha (22 de ani) au prefațat confruntarea.

Va trebui să dăm din nou 100% contra României. Au o mentalitate incredibilă și aleargă fantastic. Sunt foarte devotați fotbalului, așa că vom avea din nou o misiune dificilă împotriva lor. Ne așteptăm la multă agresivitate și forță din partea lor“, a declarat Stefan Kuntz, potrivit SZ.

profimedia 0601885218
Stefan Kuntz. Foto: Gerrit van Keulen / Orange Pictures / DPPI (Profimedia)

Va fi un meci dificil, dar noi avem mai multă calitate“, a spus la rândul lui atacantul Lukas Nmecha.

Pentru a se califica în sferturile de finală ale competiției, “tricolorii” mici au nevoie de o victorie sau de o remiză dar să marcheze cel puțin două goluri, pentru a nu depinde de rezultatul celuilalt joc, Ungaria – Olanda. În cazul unei înfrângeri a elevilor lui Adrian Mutu, România U21 se va califica în următoarea fază a Campionatului European de tineret, dacă Olanda nu va învinge reprezentativa Ungariei.

Germania este lider în grupa A, cu patru puncte și golaveraj 4-1, în timp ce România ocupă poziția secundă în clasament, cu patru puncte și golaveraj 3-2. Olanda este pe trei, cu două puncte și golaveraj 2-2, iar Ungaria nu are niciun punct.

Citește și Ce a decis UEFA în cazul arbitrului care a greșit împotriva României U21, în meciul cu Ungaria U21