Negru pe alb! PCH, încă o veste bună pentru dinamovişti

dinamo-peluza-catalin-hildan-pch

Peluza Cătălin Hâldan a prezentat cu documentele rezultatele reuşite prin programul Doar Dinamo Bucureşti. Fanii au ajutat clubul cu 400.000 RON şi au anunţat că vor vira o nouă sumă de bani în conturile echipei.

Suporterii dinamovişti au prezentat şi documentele care confirmă atât transferul bancar cât şi faptul că sunt deţinătorii unui pachet de zece procente din acţiunile clubului.

NEGRU pe ALBJoi – s-au semnat actele și s-au transferat sumele strânse prin www.programddb.roVineri – jucătorii și-au…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Miercuri, 5 februarie 2020

Mai mult, mediatizarea gestului făcut pentru salvarea clubului a adus o creştere record a numărului de susţinători ai programului DDB. Fanii au anunţat că sunt pregătiţi să îşi ajute clubul şi cu o nouă sumă de bani, destinată plăţii salariilor pe luna ianuarie.

“Le mulțumim tuturor suporterilor care ne-au acordat încredere și au sprijinit proiectul prin care dorim să salvăm Dinamo!

Nu suntem acționari majoritari și nici nu dorim asta, dar faptul că membrii DDB sunt acționari la Clubul pe care îl iubesc, reprezintă o mare realizare.
Acțiunea suporterilor dinamoviști este ceva fără precedent în România.

După semnarea actelor, Programul DDB a cunoscut o creștere spectaculoasă de 34% în mai puțin de o săptămână.
Solidaritatea suporterilor s-a reflectat și în jocul băieților, echipa făcând cel mai bun meci din acest sezon.

Datorită reacției voastre pozitive, peste câteva zile vom putea vira alți 200.000 lei în contul clubului, pentru a acoperi o parte din salarii pe luna ianuarie.

Vă așteptăm pe toți alături de noi în Proiectul bazat pe FAPTE, www.programddb.ro!

În viața asta mai avem ceva de făcut!” – se arată în comunicatul suporterilor dinamovişti.

48 de euro (acţionar DDB) sau 1948 de euro (elită DDB) sunt variantele de cotizaţii pe care fanii dinamovişti le pot plăti pentru a îşi susţine clubul favorit şi a deveni suporteri acţionari.