Ionuț Negoiță plusează după ce Mircea Rednic l-a acuzat că se preface că vrea să vândă Dinamo. Finanțatorul clubului a anunțat că este dispus să negocieze cu Rednic în prezența suporterilor. Negoiță l-a somat pe tehnicianul pe care l-a demis să dea un răspuns ferm. 

Finanțatorul dinamovist a explicat, pentru Gazeta Sporturilor, detaliile tranzacției la care îl invită public pe Mircea Rednic:

„Domnul Rednic ar trebui să știe că odată cu achiziționarea unui număr minim de 51% din acțiunile clubului, conform statutului societății pe acțiuni, întreaga responsabilitate a deciziilor revine acționariatului majoritar. Deci, conform ofertei transmise domnului Rednic, nu poate fi vorba despre vreo amestecare ulterioară a mea în procesul decizional al societății.

Îmi exprim public întreaga disponibilitate de a-i vinde întreg pachetul de acțiuni de la Dinamo, astfel încât această teamă iluzorie să nu mai existe.

Consider în continuare că cel mai potrivit om, atât pentru suflarea dinamovistă, dar și prin prisma pregătirii profesionale, pentru a cumpăra Dinamo, este Mircea Rednic.

În ciuda prețului considerat de foarte multă lume ca fiind unul derizoriu, domnul Mircea Rednic consideră că suma propusă de mine este mare. Îmi exprim disponibilitatea de a discuta pe marginea acestui preț înaintat de către mine și aștept o contra-ofertă. În plus, pentru binele lui Dinamo pot organiza oricând o întâlnire între mine și domnul Rednic, întâlnire la care sunt bineveniți și suporterii. Totul pentru a găsi cea mai bună soluție pentru rezolvarea acestei tranzacții și pentru binele lui Dinamo.

Dacă în fața acestor noi propuneri publice și ferme pe care le fac, domnul Rednic nu dorește să încercăm această tranzacție, îl rog să ne transmită public dacă este albă sau este neagră. Și asta dintr-un singur motiv.

Eu mai pot avea răbdare să aștept răspunsul său, dar la un moment dat, voi fi nevoit să invit la negocieri și alte părți care, în urma noii oferte și a noului preț de vânzare, s-au arătat extrem de interesați să purtăm discuții serioase pentru achiziționarea clubului”, a declarat Negoiță.

Draftul de vânzare a clubului și interviul complet cu Ionuț Negoiță pot fi vizionate AICI