Negoiță a luat la Dinamo o altă decizie care șochează!

Zilele trecute, patronul formației din Ștefan cel Mare i-a pus pe conducătorii clubului să vândă 20 de mașini oferite de Honda pentru a alimenta conturile goale ale echipei.

Negoiță continuă să facă economii, indiferent de consecințe: a redus porţiile de mâncare la cantonamenul de la Săftica la jumătate şi a semnat pentru ca echipele de juniori să primească patru mingi în loc de 100, anunță Fanatik.

Negoiță a fost în vizită la Săftica pentru a lua masa alături de fotbaliști. Imediat după ce a fost servit muşchiul de vită, acesta a hotărât că porția de mâncare este prea mare și trebuie să fie redusă la jumătate!

Tirania patronului lui Dinamo nu s-a oprit doar la atât. Acesta a luat o altă decizie, care îi afectează pe juniorii clubului. Şefii administrativi ai ”câinilor” au cerut cumpărarea a 100 de mingi de fotbal, iar Negoiță le-a râs în nas și a cumpărat doar 4 mingi!

Citește și Răsturnare de situație la Dinamo! Încep să apară datorii ascunse de Negoiță! Ultima ofertă a lui Claudiu Florică