Negoiță așteaptă oferte pentru Dinamo! Ce a spus despre interesul lui Cataramă

ionut-negoita-dinamo

Ionuț Negoiță nu crede că Viorel Cataramă este cu adevărat interesat să cumpere pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo. Negoiță le-a transmis fanilor că vrea să vadă acțiuni concrete pentru a prelua frâiele clubului.

Ionuț Negoiță a anunțat că vrea să vândă 50,10% din club celui care plătește 1 leu + 500.000 de euro. Negoiță a avertizat că situația de la Dinamo poate deveni gravă.

Datoriile clubului sunt de 1,8 milioane de euro, dar numai o parte dintre ele sunt scadente. Negoiță a dezvăluit că a garantat cu baza de pregătire de la Săftica eşalonarea datoriilor către stat.

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a anunțat că este pregătită să preia clubul de la Ionuț Negoiță, dar nu a făcut încă o ofertă concretă. Membrii fondatori Cornel Dinu și Răzvan Oprea strâng cotizații de la fani.

Urmărește conferința de presă susținută de Asociația Dinamoviști pentru Dinamo!

Urmărește conferința de presă susținută de Asociația Dinamoviști pentru Dinamo!

Publicată de Telekom Sport pe Miercuri, 6 noiembrie 2019

Așa pare, că a fost doar pentru campania electorală interesul lui Viorel Cataramă pentru Dinamo. Dar eu încă mai aștept oameni interesați să cumpere acest club. Trebuie să se găsească soluții pentru continuitate și nu doar vorbe și doar să ne băgăm în seamă”, a declarat Ionuț Negoiță.

Omul de afaceri Viorel Cataramă, care a candidat la alegerile prezidențiale, susține că vrea să cumpere Dinamo și să listeze clubul la bursă.

catarama

Jucătorii și staff-ul de la Dinamo nu și-au primit salariile de aproape două luni, iar echipa s-a îndepărtat de play-off-ul Ligii 1.