Negoiță a rezolvat vânzarea clubului Dinamo! “Am agreat sume și condiții”

ionuț-negoiță

Dinamo va fi preluată de un nou investitor în maximum o lună! Ionuț Negoiță a anunțat că a convenit cu omul de afaceri Claudiu Florică detaliile financiare pentru cedarea clubului din Ștefan cel Mare până la finalul lunii septembrie.

13,5 milioane de euro este cota de piață a lotului echipei Dinamo, potrivit transfermarkt.com.

Dinamo are un început dezastruos de sezon în Liga 1, cu patru înfrângeri și o victorie, și a fost nevoită să schimbe antrenorul, după ce Eugen Neagoe a avut probleme grave la inimă. Cehul Dușan Uhrin Jr a fost prezentat ieri.

OFICIAL. Dusan Uhrin Jr. la DinamoBucurești, 13 august 2019. FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Marţi, 13 august 2019

Sunt discuții avansate cu domnul Florică, despre care aș putea să zic că este, practic, succesorul. Discuțiile sunt serioase, am agreat sume, am agreat condiții, rămâne să-și mai lămurească anumite lucruri. În teorie, mi-a dat un termen, undeva în perioada 15-20 septembrie 2019. Sper să fie realizabil!

Îmi doresc ca noul finanțator să aibă bani pentru a investi și pentru a genera performanță. Da, este vorba despre o sumă aflată între două și trei milioane de euro. Cel mai important este ca eu să predau ștafeta , ca cineva să preia pachetul majoritar, să aibă decizia și să poate face managementul clubului“, a spus Ionuț Negoiță pentru DigiSport.

Omul de afaceri Ionuț Negoiță este acționarul majoritar al clubului Dinamo din anul 2013.