RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Nedelcearu va ajunge în Serie A! Italienii au făcut anunțul. Un fost internațional are încredere totală: ”A fost impecabil”

Ionuț Nedelcearu (23 ani) va prinde transferul carierei după performanțele foarte bune de la EURO!

Corriere dello Sport a anunțat că Roma s-a înțeles cu UFA pentru transferul fotbalistului român. Dacă mutarea se va concretiza, Dinamo, fostul club al lui Nedelcearu, va câștiga 15% din suma de transfer. Fotbalistul este cotat de transfermarkt la 2.5 milioane de euro.

Viorel Moldovan, fost internațional, este de părere că Nedelcearu poate face față la un club precum Roma. Tehnicianul Chindiei a explicat că fotbalistul român a crescut foarte mult și a fost surpriza plăcută a EURO.

”De ce să nu facă faţă? Pentru mine, Nedelcearu a fost o surpriză foarte plăcută. A crescut enorm de mult în ultimul timp, jucând în campionatul Rusiei, se vede că a acumulat destulă experienţă pentru nivelul lui, a făcut un turneu final foarte bun.

A fost impecabil, a ţinut apărarea în spate împreună cu Paşcanu. De ce să nu poată face faţă în Italia? Încă este tânăr şi poate să progreseze mult mai mult” a declarat Viorel Moldovan pentru TelekomSport.

Vezi și VIDEO | Naționala de tineret, întâmpinată de fani pe Aeroportul Otopeni! „Suntem mândri de voi”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare