Nedelcearu nu a uitat de Dinamo! “Sângele apă nu se face!”

Plecat de la Dinamo în 2018, Ionuţ Nedelcearu nu a uitat de clubul la care s-a format ca jucător. Internaţionalul român a intrat pe lista membrilor Elite DDB.

Plecat de la Dinamo în 2018, Ionuţ Nedelcearu nu a uitat de clubul la care s-a format ca jucător. Internaţionalul român a intrat pe lista membrilor Elite DDB.

Fundaşul în vârstă de 24 de ani al lui AEK Atena a acceptat să cotizeze suma de 1948 de euro anual pentru a sprijini clubul din Ştefan cel Mare. Fanii au făcut anunţul pe Facebook şi speră că şi alţi dinamovişti îi vor urma exemplul lui Nedelcearu.

nedelcearu-dinamo

„SÂNGELE APĂ NU SE FACE!

Ionuț Nedelcearu s-a înscris anul trecut în DDB, iar zilele acestea a făcut trecerea la cardul de 1948€, DDB Elite.

Ionuț nu s-a dezis niciodată de clubul care l-a crescut și l-a lansat în fotbalul mare. Știe prin ce necazuri trecem și e dispus să pună umărul alături de noi, ca să salvăm Dinamo. Felicitări, Nede!

Sperăm ca exemplul tău să fie urmat și de alți câini care au posibilitatea să facă un astfel de efort pentru Dinamo!”, au scris fanii din PCH.

Probleme la Atena

AEK Atena, echipa la care evoluează Nedelcearu are probleme în Grecia. Umilită de Olympiacos, AEK a pierdut şi prima manşă a semifinalei din Cupă cu PAOK Salonic. Patronul Dimitris Melissanidis le-a transmis un mesaj dur jucătorilor.

Clubul ăsta n-a mai trăit o asemenea rușine în ultimii 40 de ani. Veți trăi cu asta toată viața voastră. Trebuie să vă fie mare rușine pentru asta, idioților! Normal, și eu sunt vinovat, poate sunt primul care trebuie învinuit, dar eu știu ce am greșit și voi interveni imediat.

Voi schimba tot ca AEK să ajungă unde îi e locul. Dacă trebuie, vă dau afară pe toți și aduc alții! Nimic nu va rămâne așa, înțelegeți, în vară se va schimba totul. 

Mai aveți 10 meciuri, doar voi puteți schimba situația, e în mâinile voastre. Vreau să văd ceva. Doar cei care merită, care arată că merită, care joacă cu suflet vor rămâne, a declarat patronul clubului AEK, potrivit presei din Grecia.

CITEŞTE ŞI: Cortacero se joacă cu nervii suporterilor dinamoviști: “Vin în câteva zile cu multă dorință să schimb lucrurile!”