Cristina Neagu nu s-a temut de un dezastru în returul cu Metz, pierdut cu 20-27 de CSM București.

Vedeta campioanei României trage un semnal de alarmă și susține că echipa lui Per Johannson trebuie să arate cu totul altfel pentru a se bate la câștigarea Ligii Campionilor.

„Din păcate, am început foarte prost meciul cu Metz, ştiam că vor încerca să facă diferenţa de la început. Am intrat cu handicap de cinci goluri la pauză, am zis că trebuie să rămânem concentrate şi că ne putem califica şi dacă suntem învinse.

Eu nu m-am temut că pot răsturna diferenţa din tur, avem mai multă experienţă. Important e modul în care jucăm, pentru că, deşi am câştigat la 13 goluri în tur, mai avem multe de pus la punct. Trebuie să jucăm mult mai bine dacă vrem trofeul”, a spus Neagu, la Digi Sport.

Atitudine de campioană

Handbalista CSM-ului crede că se poate vorbi de un an de vis doar dacă echipa sa va lua Liga Campionilor, iar Craiova Cupa EHF.

„Nu am nicio preferinţă în semifinale, cred că va fi un Final Four foarte echilibrat. Contează foarte mult forma din ziua semifinalei şi un pic de noroc, iar apoi în finală orice se poate întâmpla. Mai avem aproape o lună, vrem să mergem la Budapesta cu şansă la trofeu. Haideţi să nu fim români şi să ne mulţumim cu puţin şi să spunem că un an excepţional pentru handbalul românesc va fi cu trofeul Ligii Campionilor şi cu Cupa EHF câştigată de SCM Craiova”, a mai afirmat Neagu.

Știm toate echipele din Final Four

În Final Four au mai ajuns Rostov (Rusia), Vardar (Macedonia) și Gyor (Ungaria).