RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Naționala României primește o veste bună! Căpitanul Austriei s-a accidentat și poate rata meciul cu „tricolorii”

Austria a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1, reprezentativa Norvegiei, în Divizia B, Grupa 1, din Liga Naţiunilor, din care face parte şi România.

La finalul jocului, Hinteregger, căpitanul austriecilor, a dezvăluit că a suferit o accidentare destul de urâtă încă din minutul trei al meciului și este posibil să lipsească pentru o periodă de pe teren.

„În minutul 3 mi-am scrântit glezna și a devenit din ce în ce mai rău cu fiecare minut jucat. Nici nu puteam să mai merg corect. Poate fi o accidentare urâtă, dar și una mai puțin serioasă. Am avut dureri mari în momentul schimbării, chiar pot să spun că nu e în regulă”, a spus Hinteregger, după meciul câștigat de Austria cu Norvegia.

Martin-Hinteregger

Austria va întâlni România luni, 7 septembrie, de la ora 21:45. „Tricolorii” speră să facă un rezultat mare și să recupereze punctele pierdute în meciul cu Norvegia, confruntare încheiată la egalitate, scor 1-1.

Citește și • VIDEO | Debut cu stângul pentru Rădoi! România ratează victoria cu Irlanda de Nord, deși a avut om în plus din prima repriză

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare