Oamenii care duc greul naţionalei lui Mutu: ,,Se vede că au şcoala lui Hagi în spate”

Adi Mutu, selecţionerul României U21, se află în faţa unui meci decisiv pentru calificarea în sferturile Europeanului de tineret, contra Germaniei U21.

Până acum, reprezentativa pregătită de Mutu a adunat 4 puncte din două meciuri cu Olanda U21 şi Ungaria U21, iar jucătorii care au dus greul în aceste meciuri provin în mare parte de la Viitorul.

Ganea Romania u21 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Iosif Rotariu, fost internaţional, a rămas impresionat de jucătorii de la U21 şi spune că se vede clar că fotbaliştii de la tineret au intrat în contact cu ,,Regele” Hagi. Acesta i-a remarcat pe Ciobanu, dar şi pe Alex Măţan, proaspăt plecat de la Viitorul.

,,S-a văzut la câțiva jucător că au școala lui Gică Hagi în spate, au avut momente în care calitățile lor au făcut diferența. Andrei Ciobanu și-a valorificat șutul excelent și viziunea în joc, uitați-vă ce pase precise dă! Iar Mățan a provocat panică în careul Ungariei și a destabilizat defensiva lor prin driblingurile lui.

Iosif Rotariu 333 scaled

La un turneu final trebuie să arăți că ești în vârf de formă, iar cei doi au demonstrat asta. Până acum, am văzut momente bune și momente mai puțin bune în jocul României. Dacă mă așteptam să ne domine Olanda, sunt peste noi, cu Ungaria mă așteptam să câștigăm de o manieră clară.

Mi-aș dori să batem Germania, dar nu cred că avem forța necesară după aspectul primelor două jocuri. Eu le doresc mult succes și sper să mă contrazică!

Chindriș joacă meci de meci în România, e constant, are talie, a progresat mult în joc. E decizia selecționerului, dar cred că ar fi adus un plus în defensivă‘, a declarat Iosif Rotariu, pentru Digisport.

profimedia 0601714165 scaled
Sursa foto- Profimedia Images

România U21, antrenată de Adrian Mutu, va da piept în ultimul meci de la Campionatul European de tineret cu Germania U21, liderul grupei A.

Până acum, în grupele de la EURO, România U21 a remizat în primul meci cu Olanda U21, scor 1-1, iar în al doilea meci a reuşit o victorie pe final cu Ungaria U21, scor 2-1.

Romania U21 matan scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi Adi Mutu, iritat de absenţa lui George Ganea la meciul cu Germania U21: ,,Nu se poate aşa ceva”