Naționala a mai făcut rost de un meci pentru luna noiembrie! Amicalul pe care îl vor disputa tricolorii

Selecționata pregătită de Mirel Rădoi se va duela cu prima reprezentativă a Belarusului pe 11 noiembrie, înaintea ultimelor două meciuri din grupele Nations League. 

Întâlnirea contra ex-sovieticilor va precede jocurile împotriva Norvegiei și Irlandei De Nord care se vor disputa pe 15 și respectiv 18 noiembrie.

“Pentru respectarea cerinţelor UEFA privind numărul de partide al unei echipe reprezentative per an calendaristic şi respectarea calendarului fixat de forul continental pentru început de noiembrie, FRF a perfectat un meci amical pentru prima reprezentativă.

Echipa naţională pregătită de Mirel Rădoi va juca, astfel, o partidă de pregătire pe data de 11 noiembrie 2020, împotriva primei reprezentative a Belarusului, pe teren propriu. Ora disputării şi stadionul urmează a fi stabilite şi comunicate ulterior”, se arată pe site-ul FRF.

belarus

Adversara noastră se află pe locul 87 în lume și tocmai ce pierdut și ea șansa de a juca în play-off-ul pentru Euro 2020. Rușii albi au cedat în Georgia, dar apoi au obținut 4 puncte în cele două partide jucate în grupele Nations League, 2-2 în Lituania și 2-0 contra Kazkhstanului.

România s-a întâlnit cu Belarusul ultima oară în 2011 atunci când meciul celor două reprezentative s-a încheiat 2-2 pe Arena Națională, în preliminariile Euro 2012.

CITEȘTE ȘI –>> Apelul disperat al dinamoviștilor către șefii din fotbalul românesc: “Transmitem îngrijorarea noastră”