Narcis Răducan a dezvăluit că discuția care a dus la despărțirea de FCSB a fost simplă. Fostul director sportiv s-a abținut însă să-l critice direct pe Gigi Becali. 

Narcis Răducan a explicat cum a decurs discuția cu Gigi Becali și ce i-a spus patronul FCSB la Palat, când l-a convocat pentru a-l demite.

Nu regret că am spus ce am gândit. Eu am vrut să țin linia echilibrului. Nu văd care e problema, dacă patronul nu vrea să mai lucreze cu un manager. Nu vedem asta mereu în fotbalul nostru?

Anormalul a devenit normal în România. Nu sunt de plâns. Mi-am asumat anumite riscuri. Știam că lucrez într-un mediu special. Eu mi-am dorit prin fișa postului să ridic performanțele clubului alături de colegii mei. Chiar dacă am plecat de la FCSB îl respect pe domnul Becali.

Înțelegerea noastră la început a fost să ne despărțim dacă nu ne mai putem privi în ochi. Voi ați văzut vreodată la CFR Cluj să se bată cineva cu arbitrii? Cei de acolo văd altfel profilul conducătorului.

Gigi mi-a spus că «nu vreau să mai lucrez cu tine, nu mai am nevoie de director sportiv”. N-a fost o discuție complicată. Sunt lucruri pe care le poți spune la televizor și lucruri pe care nu le poți spune. Nu e normal să spun anumite lucruri în condițiile în care am stat în casa dânsului 5 luni. Eu respect oamenii de acolo”, a spus Narcis Răducan.