RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Naomi Osaka, relaxată înaintea meciului cu Simona Halep. „Mă voi distra pe teren”

Japoneza Naomi Osaka va juca împotriva Simonei Halep în turul doi al turneului pe zgură de la Roma. Osaka, ocupanta locului 21 în clasamentul WTA, se așteaptă să aibă un meci foarte greu împotriva liderului mondial, dar a precizat că vrea să se distreze pe teren.

Osaka (20 de ani) şi Halep (26 de ani) s-au mai întâlnit de patru ori până acum, iar Simona a reușit să câștige de trei ori în fața jucătoarei din Japonia. Totuși, Osaka a câștigat clar ultimul duel direct, la Indian Wells, scor 6-3, 6-0.

„Mă aştept să am un meci foarte greu. Ea este cea mai bună jucătoare a lumii şi ne-am întâlnit de câteva ori. De fiecare dată a fost foarte dificil. E o onoare să joc contra ei şi mă voi distra pe teren. Pentru mine, nu ştiu de ce a fost diferit meciul de la Indian Wells. Am avut un joc mai consistent şi asta voi încerca şi aici, dar pe zgură ea e foarte bună. M-am antrenat [cu Simona Halep] la Madrid. E foarte drăguţă. Am învăţat multe de la ea, se concentrează foarte mult”, a spus Naomi Osaka pentru Digi Sport.

Simona Halep a beneficiat de un prim tur liber la Roma, în timp ce Naomi Osaka a trecut de bielorusa Viktoria Azarenka (locul 84 WTA), scor 6-3, 6-0.

Naomi Osaka nu a reușit rezultate notabile pe zgură în carieră. În schimb, Simona Halep are șase trofee WTA pe zgură. În 2017, românca a ajuns până în finala turneului de la Roma.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare