Mutu şi scandalul “Cocaina”! “Ca antrenor, trebuie să fii nebun!”

Adrian Mutu a rememorat scandalul petrecut în urmă cu 15 ani, pe când evolua pentru Chelsea. În 2004, românul a fost suspendat după ce a fost depistat pozitiv la un test antidrog.

La acel moment s-a vehiculat ideea că Jose Mourinho a fost cel care i-ar fi întins o capcană starului de la Chelsea. Relaţia dintre cei doi era una tensionată, iar managerul portughez ar fi vrut să scape de Mutu. Golgeterul all-time al echipei naţionale s-a împăcat între timp cu Mourinho şi nu crede o astfel de variantă.

Nu cred că Mourinho m-a pândit. Atunci și mult timp după l-am bănuit și am dat crezare anumitor voci din diverse anturaje, că el ar fi făcut acest lucru intenționat. Acum sunt antrenor și mă face să cred că nu el. Trebuie să fii nebun ca antrenor să faci asta. Eu îmi aduc aminte că Mourinho când a venit mi-a spus că vrea să facă Chelsea în jurul meu, a spus Adrian Mutu pentru Gazetă.

Transferat pentru 22 de milioane de euro de la Parma, Mutu a plecat de la Chelsea după ce a fost suspendat în urma testului pe care chiar Mourinho l-ar fi cerut.

Într-o lună era nebun dacă mă dădea afară. E un episod de care se vorbește de 17 ani. A fost o lecție. Vorbesc cu Mourinho, m-am și văzut cu el, nu e niciun fel de problemă. A fost doar vina mea și atât. Nu știu dacă am fost singurul. N-am de unde să știu!

Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio şi Petrolul au fost următoarele borne din cariera lui Mutu după episodul Chelsea.

Spynews.ro