‘Acum ori niciodată!’, este mesajul pe care l-a preluat Adrian Mutu înainte de Campionatul European din 2020. Fostul număr 10 al echipei naționale consideră este o șansă unică pentru România să se califice la un turneu final în care este una dintre țările organizatoare.

‘Tricolorii’ se pregătesc să înceapă campania de calificare la EURO 2020, iar selecționerul Cosmin Contra a anunțat lotul pentru meciurile cu Suedia (23 martie) și Insulele Feroe (26 martie).

CITEȘTE ȘI -> Rednic îl ‘înțeapă’ pe Contra! „Aveai nevoie de un jucător ca Nistor”

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatul European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală. 

Este o mare presiune pentru că va trebui să ne ridicăm la nivelul acestei competiţii. Trebuie să fim foarte organizaţi şi să facem totul ca la carte. Sper din tot sufletul ca naţionala României să aibă posibilitatea de a lupta pentru trofeul EURO 2020. Cel mai important e ca toţi băieţii să se concentreze, să dea 100% pentru că ar fi un moment unic pentru ei această calificare.

Echipa are un parcurs foare bun de când e Cosmin la naţională şi sper să încununăm acest parcurs cu o calificare. Eu cred că un Campionat European este mult mai puternic decât Cupa Mondială, pentru că echipele sunt mult mai bune. Le urez multă baftă băieţilor şi sper să se califice la turneul final„, a spus Adrian Mutu.