RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mutu l-a lăudat pe Radu Drăguşin în Italia! „Sunt sigur că va ajunge un jucător de top”

Adrian Mutu a vorbit despre Radu Drăguşin pentru TuttoJuve.com, site dedicat suporterilor campioanei Italiei. Selecţionerul de la U21 a avut numai cuvinte de laudă pentru fundaşul echipei lui Andrea Pirlo.

Fost jucător al lui Juventus, Mutu crede în potenţialul lui Drăguşin, însă este de părere că un împrumut la o echipă mai mică ar fi de bun augur pentru cariera internaţionalului în vârstă de 18 ani.

Drăguşin a debutat în acest sezon la prima echipă, şi a bifat apariţii atât în Serie A cât şi în UEFA Champions League.

Îi va fi foarte greu să joace la Juventus. Este un club grozav, unde presiunea este mare şi se aşteaptă performanţă maximă în fiecare an. Îl cunosc foarte bine pe Radu Drăguşin. L-am convocat la U21 în toamnă, înainte de debutul la Juventus, şi sunt sigur că va ajunge un jucător de top. Este serios, se antrenează bine şi este motivat să aibă succes„, a declarat Adrian Mutu, pentru tuttojuve.com.

Adrian Mutu este omul care l-a promovat pe Radu Drăguşin la naţionala de tineret a României, în septembrie 2020, în preliminariile pentru EURO U21 din 2021. Atunci, Drăguşin a intrat în ultimele minute contra Finlandei şi a fost titluar împotriva Maltei.

În vârstă de 18 ani, Drăguşin este evaluat la 800.000 de euro pe site-urile de specialitate.

CITEŞTE ŞI: Andrea Pirlo, cuvinte de laudă pentru Radu Drăgușin: “S-a descurcat foarte bine și și-a demonstrat calitățile!”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare