Mutu are doar cuvinte de laudă la adresa lui Mihalcea: ”Avea un stil, niște idei, iar acum s-a șlefuit!”

mihalcea dinamo

Adrian Mutu, selecționerul naționalei U21, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Mihalcea, noul antrenor al lui Dinamo.

Campion al României (2000 și 2002) și câștigător al Cupei României (2000, 2001 și 2005), Mihalcea a înscris 68 de goluri în 181 de meciuri pentru Dinamo în Liga 1, fiind în primii 10 marcatori din istoria clubului din Ștefan cel Mare.

Noul tehnician al ”câinilor” a fost secundul lui Cosmin Contra la echipa națională, iar Mutu este de părere că experiența pe care a acumulat-o va fi de bun augur pentru noul său club.

Mihalcea a semnat cu roș-albii un contract valabil până în vara anului 2021, iar în acest sezon are de îndeplinit două obiective: clasarea cât mai bună în play-out și câștigarea Cupei României.

”E foarte bună venirea lui Mihalcea la Dinamo. Îl știu și ca om, dar și ca antrenor. L-am urmărit când era la Călărași, că suntem prieteni buni. Mihalcea e un antrenor care a progresat mult în doi ani la națională. I-am spus acum câteva zile că cei doi ani alături de Contra i-au prins bine. El avea un stil, niște idei. Acum s-a șlefuit” a declarat Adrian Mutu pentru ProSport.

mutu antrenor

Citește și Mihalcea și-a cerut scuze fanilor dinamoviști: ”Niciodată nu m-am dezis de Dinamo!”