RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mutarea spectaculoasă încercată la disperare de Gigi Becali! Latifundiarul a apelat la Gică Hagi

Patronul celor de la FCSB a încercat să aducă pentru meciul decisiv cu Slovan Liberec doi jucători de la Viitorul, dar răspunsul constănțenilor a fost unul categoric. 

Speriat că meciul din această seară poate însemna sfârșitul sezonului pe plan european,  Gigi Becali a făcut tot posibilul ca la ora partidei cu Slovan Liberec să alinieze o formulă cât mai competitivă. După confirmarea aducerii lui Goran Karanovic, David Caiado și Gabriel Enache, FCSB se pare că a mai încercat aducerea lui Virgil Ghiță și Radu Boboc, ambii jucători legitimați la Viitorul. Latifundiarul din Pipera ar fi vrut ca cei doi jucători să vină împrumut până în iarnă, cu opțiune de transfer definitiv.

Această propunere se pare că nu a fost pe placul lui Gică Hagi, care a refuzat imediat. Unul dintre motivele pentru care aceste mutări nu s-au concretizat îl reprezintă startul slab de sezon al echipei de la malul mării, iar slăbirea echipei prin cedarea celor doi ar fi însemnat o nouă lovitură pentru „Rege”. Gigi Becali a mai încercat să îi aducă la FCSB pe cei doi și în prima parte a acestui an, dar lucrurile au intrat în impas și mutările nu s-au mai realizat.

Citește și Cum poate arăta FCSB diseară după ultimele transferuri! Noi improvizații în echipa de start

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare