Echipa de handbal feminin CS Rapid București se întărește pentru noul sezon. Paula Ungureanu, portarul echipei naționale, a semnat un contract cu giuleștenii. În vârstă de 39 de ani, handbalista s-a despărțit în această vară de CSM București.

Paula Ungureanu este de 7 ori campioană națională și de cinci ori câștigătoare a Cupei României. Mai are în palmares trei Supercupe ale României, titlul și Cupa în Croația, precum și două eventuri (campionat – Cupă) în Austria.

Paula Ungureanu a fost desemnată de două ori cea mai bună handbalistă română și de două ori cea mai bună portăriță din România.

Este un început extraordinar pentru noua echipă a Rapidului. Mai avem mici detalii de pus la punct, iar la întoarcerea Paulei Ungureanu din vacanţă vom semna şi contractul. Ea este o jucătoare extraordinară, cu foarte multă experienţă, va fi liderul în jurul căruia vom construi echipa”, a declarat managerul echipei CS Rapid, Bogdan Vasiliu.

Paula Ungureanu are 163 de selecții și două goluri marcate la echipa națională. Cu tricolorul pe piept, ea a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial din 2005, precum și pe cea de bronz la Mondialul din 2015. Un alt reper în palmares este medalia de bronz la Campionatul European din 2010.