RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mustață, mesaj clar pentru ”Peluza Sud”: „Să vă ferească Dumnezeu să nu mai aibă Armata bani după pandemie!”

Revenit alături de facțiunea sa lângă echipa lui Gigi Becali de la derbyul cu Dinamo, din 16 februarie, Gheorghe Mustață nu îi menajează deloc pe rivalii de la CSA Steaua. 

Între cele două galerii au existat câteva contre în ultimele zile. „Atacul” l-au dat fanii reuniți sub sloganul Steaua Liberă.

„Nu înțeleg ce respect merită Mustață, un om care bătea suporterii steliști în peluză. Să se potolească, pentru că nu are cum să joace vreodată FCSB pe stadionul Steaua. E vorba de un prejudiciu adus clubului Steaua, oamenii nu sunt bine informați, cum nu sunt nici acum referitor la modul cum a ajuns Gigi Becali patron la clubul de fotbal. Au fost oameni corupți în Armata Română. Din cauza lor, s-a ajuns în acea situație”, au precizat ultrașii.

Iar contraatacul a fost la fel de tăios.

„Nu stiu cine e «Steaua Liberă», dar probabil sunt copii care nu știu ce înseamnă Steaua! Noi trebuie să fim prieteni, așa cum am fost. Avem opinii diferite, dar nu suntem dușmani. Le spun doar atât. Să vă ferească Dumnezeu ca Armata să nu mai aibă bani pentru fotbal după această problemă cu pandemia de coronavirus”, a venit răspunsul lui Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

Iar fostul lider al galeriei Stelei nici nu concepe să nu revină în Ghencea după ce stadionul va fi gata.

„Mama noastră e una singură, chiar daca îsi mai poate schimba numele, cum și în realitate se întâmplă asta la căsătorie. A noastră, a tuturor, e Steaua! Insist și spun, FCSB va juca cel puțin un meci în Ghencea. Așa, din ambiție. Să se liniștească toți.

Prin asociația noastră, a suporterilor, pe care o voi face, fiecare donează o sumă. Vom strânge banii ceruți de ei să jucăm acolo. Merg la Gigi Becali și-l rog să jucăm un meci acolo, cu banii strânși de noi. Este stadion făcut din bani publici” a încheiat Mustață.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | ZIUA ”FIAREI”! Lăcătus împlinește 56 de ani. Legenda vie a Stelei a fost la un pas să fie ”câine”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare