Mureșan îl regretă pe Dan Petrescu și l-ar aduce înapoi! Ce se întâmplă dacă CFR pierde cu FCSB

Foto: Telekomsport

Duminică se joacă CFR Cluj – FCSB, iar președintele campioanei, Iuliu Mureșan, se mai gândește la Dan Petrescu, antrenorul care a adus ultimul titlu. 

Oficialul echipei clujene l-ar aduce înapoi pe Dan Petrescu, dacă ar avea ocazia.

Dacă va mai fi să rămânem fără antrenor și Dan Petrescu ar fi liber, aș încerca să-l mai aduc o dată“, a declarat Iuliu Mureșan la TV Digi Sport.

Șeful de la CFR susține că postul lui Conceicao nu este în pericol, chiar dacă pierde derby-ul cu FCSB.

Nu cred că rezultatul îl va afecta pe antrenorul nostru. Ne dorim să câștigăm și multe se vor rezolva dacă rezultatul ne va fi favorabil. Adversarul este la nivelul nostru, de valoare apropiată, dar jucătorii vor să câștige. Nu suntem cu nimic mai prejos, asta e clar. Ne vom lupta din nou la titlu.

La noi s-a întâmplat un lucru interesant. Am avut o bancă de rezerve pentru jucători, una și pentru antrenori. Lucrurile s-au liniștit, sper să nu se strice iar. Rezultatul de mâine nu contează, dar ne dorim să fim pe locul 1 sau să stăm foarte aproape de acest loc.

Eu sunt mulțumit de Concecaio. Face antrenamente foarte bune, iar jucătorii sunt mulțumiți. Se pregătesc mult cu mingea și îmi place“, a mai spus Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

Clujenii n-ar fi însă la prima schimbare bruscă de direcție. Deși au negat sistematic, au fost aproape să-l dea afară pe Conceicao și după eșecul cu Dudelange.