RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Mulțescu va fi demis de Astra! Măsuri drastice anunțate de conducerea clubului

UPDATE 20:35 Conducerea clubului Astra Giurgiu a emis un comunicat prin care anunță măsuri drastice, în urma rezultatelor dezamăgitoare din ultima perioadă.

Constatând forma foarte slabă și, mai ales, rezultatele modeste ale echipei noastre, obiectivul clubului Astra pentru acest sezon va fi schimbat, din ocuparea locurilor 1-3, în salvarea de la retrogradare!

În urma rezultatelor slabe, care periclitează obiectivele de performanță ale clubului Astra, ne vedem nevoiți să anunțăm reorganizarea activității, urmând să procedăm la schimbări atât pe partea băncii tehnice, cât și din punct de vedere administrativ și al lotului de jucători.

În acest sens, luni va avea loc o ședință de analiză, sancțiunile urmând să respecte R.O.I. al clubului, precum și regulamentele disciplinare ale FRF„, a anunțat Comitetul Director al Astrei Giurgiu.


Antrenorul Astrei, Gigi Mulțescu, a anunțat că sunt șanse mici să mai continue alături de formația giurgiuveană. Mulțescu trebuia să obțină 12 puncte în următoarele 4 etape, dar Astra a pierdut neașteptat cu Politehnica Iași.

Ieșenii au câștigat la Giurgiu cu 2-1, în etapa a 15-a din Liga 1. Jucătorii antrenați de către Flavius Stoican au pus capăt unei serii de cinci înfrângeri consecutive.

Rezumatul partidei poate fi urmărit AICI.

Din ce am discutat, după etapa asta… Mi s-a spus că plec dacă nu câștig 4 meciuri din 4. Am avut o şedinţă, s-au pierdut multe meciuri. Am pierdut în faţa primelor echipe din clasament, s-a acceptat, dar acum nu se acceptă. Dacă obiectivul e în pericol, așa am discutat. Bărbătește și corect… Dacă am pierdut niște meciuri și nu se vede o posibilitate de redresare, aia e! Cred că… asta e decizia clubului. Dacă mă dau afară? Cred că… Aşa am discutat, nu ştiu dacă se va materializa sau nu. Eu am văzut că la fiecare meci avem ocazii de gol şi facem aceleaşi greşeli„, a spus Mulțescu la DigiSport.

Gheorghe Mulţescu (66 de ani) se află la conducerea tehnică a echipei Astra Giurgiu din 2 septembrie.

Astra a pierdut trei meciuri la rând și ocupă locul șase în clasament, la egalitate de puncte cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare