Mulțescu, optimist înaintea debutului la Astra! Vrea să învingă Dinamo

La începutul lunii septembrie, Gheorghe Mulțescu a fost prezentat în funcția de antrenor la Astra Giurgiu. Debutul va fi unul complicat, cu Dinamo București, dar experimentatul tehnician este încrezător că poate face o echipă de play-off la Giurgiu.

Mulțescu (66 de ani) a beneficiat de pe urma pauzei competiționale pentru meciurile echipei naționale în Liga Națiunilor. Giurgiuvenii au lucrat la condiția fizică, dar şi la aspecte tactice.

multescu 1

Am avut patru zile cu două antrenamente, săptămâna trecută. Săptămâna asta am făcut antrenament în fiecare zi, numai că altă dinamică. Faţă de perioada trecută, mult mai bine. (n.r. întrebat dacă jucătorii sunt pregătiţi pentru meciul cu Dinamo) Acum da, sunt pregătiţi, au nevoie şi ei de o victorie pentru ca să poată să abordeze cu un moral mai bun celelalte meciuri, pentru că pentru noi începe un mini-play-off. Avem Dinamo, avem cu Craiova, cu Viitorul, CFR, dar sunt obişnuiţi, că şi data trecută primele trei meciuri am avut cu CFR, Craiova, Steaua. Nu reneg perioada de la Dinamo, dimpotrivă, o respect, acolo m-am lansat în fotbalul mare, acolo am făcut performanţă“, a declarat Gigi Mulțescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Mulțescu a mai antrenat Astra Giurgiu în perioadele 2001-2002, 2012-2013 și în play-off-ul sezonului trecut.

După 7 etape din Liga 1, giurgiuvenii se află pe locul 4 în clasament, cu 11 puncte. Astra este singura echipă neînvinsă până acum.

Meciul Dinamo – Astra se joacă vineri, de la ora 21:00.