Antrenorul Astrei Giurgiu, Gheorghe Mulțescu, a declarat că a trăit la intensitate maximă partida de la Cluj-Napoca, câştigată de giurgiuveni cu 4-3 după prelungiri. Universitatea Cluj a condus cu 3-0 după opt minute de joc.

Gazdele au marcat prin Abrudan (2′) şi Taub (5′, 8′). Pentru Astra au înscris Llullaku (14′ – penalty, 76′), Cordoş (24′ – autogol) şi Sepsi (99′ – autogol).

Dacă se uită cineva din familie, să ştie că sunt bine. În primul rând, a trebuit să-mi dau primul ajutor, să rămân în viaţă, dar sunt bune încercările astea, pentru că îmi confirmă că am inimă bună. Cred că a fost un thriller, asta îmi vine în cap acum, pe care n-aş fi vrut să-l trăiesc. Dacă a fost cu sfârşit fericit, îmi convine deşi numai eu ştiu ce am trăit. N-am mai trăit aşa ceva. E o experienţă de viaţă şi o întâmplare fericită. I-am avertizat pe jucători, le-am arătat și niște filmulețe cu echipa din Cluj și le-am spus că e o echipă puternică, știu să joace fotbal. E o echipă cu istorie„, a spus Mulţescu, citat de DigiSport.