Mourinho e “vinovat” de ascensiunea lui Man! Mesajul primit de Dennis de la portughez

Gigi Becali a făcut deszvăluiri senzaționale despre ascensiunea lui Man! Patronul FCSB a declarat că fotbalistul de 20 de ani a fost puternic impulsionat de un mesaj negativ din partea antrenorului Jose Mourinho. 

Becali a dezvăluit că Mourinho i-a spus că Dennis Man are o cădere și că a început să trateze fotbalul superficial.

Fotbalistul este monitorizat de scouterii antrenorului de la Manchester United.

Dennis Man

Vorbele portughezului au ajuns la urechile lui Dennis Man și, de atunci, și-a schimbat atitudinea, spune Gigi Becali.

“I-am spus că a zis Mourinho că a scăzut puțin, că are o cădere de caracter. Dacă spune Mourinho asta, el știe ce spune că el are om la fiecare meci. Scădere de caracter, adică nu va mai face fotbal total. Superficialitate. După ce i-am spus asta, a devenit bombă. El ne-a câștigat dou[ meciuri de unul singur, ne-a adus 6 puncte.

Nu trebuia să va divulg de Mourinho, acum o să comentați. O să spună unii, minte Becali. Bine, minte. Dar faptul că se interesează (Mourinho) de el? Niciodată nu v-am spus o minciună. Eu v-am spus adevărul. Am avut oferta de la impresar. Am spus exact cum am primit eu informația. De la o echipa, nu va pot spune.. Așa cum am primit eu informația. Așa mi-a spus și așa v-am spus și eu vouă. Mi-a spus că mâine îmi da 13 milioane de euro, și eu am spus <<nu>>. Am cerut 30 de milioane. Și la revedere“, a declarat Gigi Becali la Pro X.

CITEȘTE și Echipa care îl vrea pe Dennis Man. Când va face prima mutare. Varianta Șahtior a picat