Eşecul umilitor suferit de Real Madrid la Paris i-a şubrezit scaunul lui Zinedine Zidane. Contestat de suporteri şi cu un start de sezon ezitant şi în campionat, francezul care a adus trei trofee UEFA Champions League la Madrid ar putea fi îndepărtat.

Probabilitatea ca Zidane să plece în viitorul apropiat de la Real s-a reflectat şi în cotele pe care casele de pariuri le oferă pentru posibilii înlocuitori ai francezului.

Jose Mourinho este marele favorit în viziunea bookmaker-ilor. Imediat după umilinţa suferită de Real la Paris, cota oferită pentru ca portughezul să fie următorul antrenor al lui Real Madrid a scăzut de la 2.75 la 2.25! 65% din pariurile plasate pe această ofertă au venit după înfrângerea la scor de neprezentare a madrilenilor.

Mourinho, liber de contract după despărţirea de Manchester United, este în prezent analist al postului TV Sky Sports. Portughezul a fost vehiculat ca posibil nou antrenor al lui Real Madrid în vară, înainte de numirea lui Zidane.

În ordinea cotelor oferite, Mourinho este urmat de Mauricio Pocchetino, finalist UEFA Champions League cu Tottenham, şi Massimiliano Allegri, fostul antrenor al lui Juventus.

Cu Real Madrid, Mourinho a cucerit un titlu în La Liga, Copa del Rey şi Supercupa Spaniei.