Gabriel Moura (31 ani) a semnat cu Gaz Metan Mediaș, însă are doar cuvinte de laudă despre Dinamo.

La formația din Capitală din vara anului trecut, brazilianul a jucat 14 meciuri în acest sezon competițional, 12 în Liga 1 și două în Cupa României.

Fotbalistul este convins că transferul său la Mediaș le ajută atât pe Gaz Metan, cât și pe Dinamo, iar ambele cluburi sunt mulțumite.

Moura a explicat că nu are ce să le reproșeze ”câinilor” pentru perioada petrecută în Ștefan cel Mare și are doar cuvinte de laudă pentru clubul roș-alb și fanii dinamoviști.

”E o afacere bună, din care câștigă toată lumea. Cei de la Gaz Metan au avut nevoie de serviciile mele, mă duc să ajut să ducem clubul în premieră în play-off. Eu mulțumesc tuturor fanilor pentru susținerea de care am avut parte la Dinamo. A fost o onoare pentru mine să port acest tricou istoric, al unui club uriaș din România.

Plec ca prieten, am încheiat amical această relație. Plec la bine, mă cunosc de multă vreme cu Ely Fernandes și cu Boubacar Fofana. Toate părțile sunt mulțumite, n-am nimic rău de zis despre Dinamo. Asta e viața, mergem înainte, ca adversari. N-am nicio clauză, pot juca în ultima etapă a sezonului regulat contra roș-albilor” a declarat Gabriel Moura, potrivit gsp.ro.

© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

 

450.000 de euro este cota de piață a lui Moura, potrivit transfermarkt.com.

Citește și ULTIMA ORĂ | Vine Edi Iordănescu la Dinamo? Ce răspuns a dat tehnicianul