Motivul pentru care Nemec a plecat din cantonamentul lui Dinamo: ,,E o problemă de viaţă şi de moarte”

Dinamo a pierdut vineri seară ultimul meci din sezonul regulat, scor 1-3, cu Academica Clinceni, însă nu s-a putut baza pe Adam Nemec, cel mai experimentat atacant din lot.

Deşi a arătat o formă bună în meciul cu CFR, Adam Nemec a plecat din cantonamentul echipei din Ştefan cel Mare chiar înaintea mciului cu Academica Clinceni.

dinamo nemec
Adam Nemec

Gigi Mulţescu, antrenorul lui Dinamo, a explicat de ce a lipsit Nemec din lotul echipei la meciul de vineri seară. Acesta spune că slovacul a plecat de urgenţă pentru că are anumite probleme pe care nu este în măsură să le dezvăluie fără acordul atacantului. Mulţescu a comentat şi petrecerea dată de Ricardo Grigore înaintea meciului cu Clinceni, la care au luat parte mai mulţi jucători ai clubului.

,,În cazul lui Nemec e ceva obiectiv. Nu am OK-ul de la el ca spun mai multe. A spus clar că e o problemă de viața și de moarte. Da, în ziua meciului a aflat. Și eu tot atunci. Dar eu și clubul nu putem spune mai multe.

multescu dinamo

Cu Ricardo Grigore nu am vorbit după meci. Și dacă situația echipei era bună, nu se putea face așa ceva! Le-am zis jucătorilor: «Vreau să fiți ca niște fete mari în perioada asta». Le-am spus că nu facă nimic greșit, să își păstreze energiile. Asta ne mai lipsea...”, a declarat Gigi Mulţescu, pentru Digisport

Neavând soluţii în atac pentru meciul cu Academica Clinceni, Gigi Mulţescu l-a folosit ca vârf pe Blejdea, care însă nu a dat randamentul scontat.

blejdea

20 de goluri a marcat Adam Nemec pentru Dinamo într-un total de 78 de partide în toată perioada petrecută în Ştefan cel Mare.

După rezultatul dezamăgitor cu Clinceni, Dinamo a terminat sezonul regulat din Liga 1 pe locul 14, cu 27 de puncte acumulate din 30 de jocuri disputate.

172013078 3828830910504442 8313900585752412844 n

Citeşte şi Florin Prunea, discurs dur după umilinţa lui Dinamo cu Clinceni, 1-3: ,,Totul a scăpat de sub control! Chiar să fii atât de inconştient?”