Motivul pentru care Edi Iordănescu va rata derbyul cu FCSB! De ce a fost trimis în tribune la meciul cu UTA

Sursă foto: gsp.ro

Antrenorul CFR-ului s-a bucurat din afara spațiului tehnic pentru golul care a adus CFR-ului trei puncte importante în lupta pentru titlu.

Tehnicianul campioanei a văzut cartonașul roșu din partea centralului Cojocaru în minutul 65 al jocului împotriva arădenilor din etapa a 26-a a  Ligii 1. Două minute mai târiu reușita lui Vinicius a decis partida de pe arena Francisc Neumann. Centralul a notat în raport că eliminarea lui Iordănescu Jr a venit ca urmare a faptului că acesta a părăsit spațiul tehnic și nu în urma unor reproșuri sau injurii din partea antrenorului.

cojocaru arbitru

Motivul nervozității lui Edi a fost faptul că arbitrul nu a acordat un corner echipei sale. Eliminarea îi va aduce lui Iordănescu o suspendare de două etape, ceea ce înseamnă că acesta nu va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB programat în runda a 28-a. Cealată partidă pe care tehnicianul lui Deac & Co o va rata este cea contra celor de la Poli Iași din runda următoare.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Mesajul postat de Vinicius, după golul victoriei cu UTA: „Când vorbești despre mine, mai mult respect!”