RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Motivul incredibil pentru care nu s-a mai disputat meciul dintre Irina Begu și Venus Williams! De ce a refuzat americanca să mai joace

Organizatorii turneului de la Australian Open au decis să programeze un turneu demonstrativ la Adelaide, înainte de startul primului mare Grand Slam al anului!

După ce Simona Halep a trecut de actualul lider mondial, Ashleigh Barty, la capătul unui meci absolut spectaculos, Serena Williams și Naomi Osaka au făcut și ele deliciul publicului printr-o partidă de excepție.

Deoarece au fost considerate sportive de elită ale turneului de la Australian Open, Simona Halep și Serena Williams au beneficiat din partea organizatorilor australieni de mai multe privilegii. Unul dintre avantajele pe care cele două sportive le-au avut a fost ca cele două tenismene să își poată alege fiecare câte o parteneră de antrenament pe durata celor 14 zile de izolare.

Citește și Veşti bune de la Melbourne! Zeci de mii de spectatori vor putea asista la Australian Open

Constănțeanca a ales-o pe Irina Begu, în timp ce Serena a ales-o pe sora ei, Venus Williams, între cele două urmând să se dispute un meci demonstrativ de doar un singur set.

venus serena williams

Partida dintre Begu și Venus Williams nu a mai avut loc în cele din urmă din cauza unui motiv incredibil. Potrivit comentatorilor australieni, Venus nu s-a mai prezentat la meciul cu sportiva din România deoarece a preferat să aibă grijă de fetița de doar 3 ani a surorii sale, Serena. Venus a fost dădaca nepoatei sale, în timpul meciului dintre Serena și Naomi Osaka, astfel că nu s-a mai putut prezenta în următorul meci stabilit în program, cel cu Irina Begu.

Venus Williams (40 de ani) este una dintre cele mai titrate tenismene din istorie, americanca izbutind să câștige de-a lungul carierei sale nu mai puțin de 20 de turneuri de Grand Slam, la simplu, dublu și dublu mix.

Citește și Halep și staff-ul său, recunoscători la plecarea de la Adelaide: “Vă mulțumim enorm pentru această perioadă!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare