Dinamoviștii sunt dezamăgiți după ratarea play-off-ului, însă Dănciulescu le cere jucătorilor să se mobilizeze pentru a-și lua revanșa în fața fanilor. 

Suporterii sunt pregătiți pentru un show de zile mari la meciul din penultima etapă a sezonului regulat.

„Sper să fie un derby frumos, un derby al suporterilor în special, pentru că sunt convins că vor face o atmosferă extraordinară, trebuie răsplătiţi şi ei într-un fel. Sunt alături de echipă, încearcă să ajute cu ce pot Dinamo. Jucătorii să aibă un pic din dorinţa lor de a reuşi în tot ceea ce fac. Vremurile s-au schimbat, au apărut foarte mulţi jucători străini, e mai greu să înţeleagă ce înseamnă un derby. E un meci special şi cel mai important meci al sezonului pentru noi”,  a spus team managerul câinilor pentru Telekom Sport.

Derbyul vine într-un moment extrem de complicat pentru dinamoviști, obligați să joace pentru al treilea an consecutiv în play-out.

„Este o perioadă complicată, grea a noastră, e o situaţie în care am ajuns într-o oarecare măsură şi din vina noastră, trebuie să recunoaştem lucrul acesta, a tot ceea ce s-a întâmplat în aceşti ani la Dinamo. Am avut perioade bune decât atunci când a fost Cosmin Contra antrenor şi Mircea Rednic o perioadă. Dar, în rest, nu am avut o strategie coerentă, un drum al nostru după care să ne ghidăm, am schimbat lotul la 6 luni, după o zi pe alta şi lucrurile acestea se văd în rezultate”, a adăugat Dănciulescu.

CITEȘTE ȘI –>> Cutremur în Giulești! Lovitură încasată de Rapid în săptămâna dinaintea reluării Ligii 2