RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Motivația lui Eric după ce a ajuns la Voluntari: “Trebuie să dau peste nas cuiva”

Eric a ales să semneze cu ilfovenii după ce Gică Hagi l-a lăsat să plece de la Viitorul nemulțumit de condiția fizică a fotbalistului sud-american. 

La începutul sezonului, mijlocașul a avut o serie de cinci meciuri consecutive în care a înscris. În ciuda acestui fapt a fost scos din echipă de managerul tehnic al constănțenilor din cauza kilogramelor în plus. Iar Eric încearcă să demonstreze că Regele s-a înșelat în privința sa. La primul interviu dat în calitate de jucător al ilfovenilor, brazilianul a vorbit despre revanșă.

hagi viitorul

”Am încă de dat peste nas cuiva şi cred că o să fac o treabă bună. S-a vorbit să sunt gras, că sunt bucătar. Vă arăt eu cine sunt eu. Pe mine nu mă deranjează deloc, dar îi deranjează pe cei din jurul meu, care suferă din cauza acestor declaraţii, în care unii trebuiau să te susţină că sunt lângă tine şi vorbesc rău despre tine. Asta e, aici trăim, eu sunt un străin care trebuie să îmi văd de treaba mea, mergem înainte. Pur şi simplu s-a uitat că în 5 etape eram golgheter la Liga 1 şi după accidentare am ajuns să fiu ruşine” a declarat Eric.

Jucătorul de 34 de ani are 64 de goluri înscrise în Liga I iar la prima reușită va deveni cel mai bun marcator străin din istoria campionatului românesc.

“Am căzut, m-am ridicat, iar am căzut. Dacă o să cad încă odată, tot o să mă ridic, nu e problemă. Nu contează vârsta. Când am dat gol cu Fiorentina eram gras. Când am ajuns cu Mediaş prima dat în istorie în Europa League, eram gras, am luat Cupa României, eram gras. Tot gras sunt, ce mă deranjează? Nimic. Nu mă gândesc să mă retrag. Dorinţa mea e de a mă retrage acasă, la Mediaş, unde sunt stabilit”, a mai spus fotbalistul celor de la Voluntari.

eric constanta

CITEȘTE ȘI — >> ”Doar la Steaua te simți cu adevărat fotbalist!” Fanii îl vor iubi după declarația asta

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare