FCSB a pierdut primul meci din play-off, pe teren propriu împotriva celor de la Viitorul, scor 1-2, și este la 5 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Apărarea celor de la FCSB a fost din nou ezitantă, iar despre acest lucru a vorbit și Cornel Dinu, în stilu-i caracteristic.

„A fost un meci de foarte bun nivel, o partidă surprinzătoare şi pentru mine. Mă obişnuisem să domine şi să câştige FCSB. Lucrurile s-au schimbat radical de această dată şi Viitorul a condus ostilităţile. În repriza a doua, au intrat la o luptă directă. Mi-au plăcut cum execută fotbalul cei de la Viitorul. FCSB face ce face de obicei: marcaj gură-cască. Această apărare nu este la prima abatere. Morais se uită la mustaţa lui Cristea la primul gol”, a declarat Dinu pentru Telekom Sport.

Imagini pentru cornel dinu

Nici portarul roș-albaștrilor, Cristian Bălgrădean, nu a scăpat de criticile fostului antrenor de la Dinamo.

„Bălgrădean în loc să stea în picioare ca un bărbat, el se aruncă să nu își strice freza razant”, a mai spus Dinu pentru sursa citată.

După înfrângerea de aseară, FCSB ocupă locul trei în play-off-ul Ligii 1, la un punct distanță de Universitatea Craiova și cinci puncte de liderul CFR Cluj.

Clasament play-off: