Mattia Montini (28 ani) a vorbit despre posibilitatea de a ajunge în curtea celor de la Universitatea Craiova, la fel ca Dan Nistor, fostul său coleg.

Cristiano Bergodi (55 ani), noul antrenor al juveților, începe în forță mandatul la formația din Bănie și vrea să îl aducă la Craiova pe atacantul ”câinilor”.

Contractul lui Montini cu roș-albii expiră în această vară, iar atacantul a precizat că va analiza ofertele pe care le are, iar la final va lua cea mai bună decizie din punct de vedere financiar.

”Dacă Dinamo mă va suna, voi fi dispus să vorbim, aș fi fericit să continuu. Am încredere în mine, simt că pot face lucruri bune pentru banii care mi se oferă. În România, cred că pot juca la nivelul de sus în campionat. 

Este posibil să continui, este posibil să plec, ți-am mai zis, sunt deschis oricărei oferte. Mai întâi, stai să vină o ofertă, momentan nu e nimic pe radar. Iau în calcul orice propunere. 

Îmi place Dinamo, mă simt bine, suporterii sunt fantastici, dar trebuie să iau în calcul și banii. Ca orice om, vreau să am o familie, să-mi iau un apartament, nu mai sunt un adolescent, pentru asta e nevoie de bani.” a declarat Montini pentru gsp.ro.

montini
FOTO: FCDINAMO.ro

675.000 de euro este cota de piață a lui Montini, potrivit transfermarkt.com.

În actualul sezon, vârful italian a bifat 18 apariții pentru Dinamo, în toate competițiile, reușind să înscrie 4 goluri.

dinamo-montini
SURSA FOTO: Instagram Dinamo Official

Citește și Dănuț Lupu dă de pământ cu Negoiță! ”Serios? Îl plângem?”