RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Momente de panică la barajul de promovare în Liga 2: „Și-a tăiat venele, a spart un geam”

Momente terifiante la meciul dintre Progresul Spartac și CSM Slatina (0-1) din manșa tur a barajului de promovare în Liga 2, portarul lui Spartac și-a taiat venele după ce a spart cu pumnul câteva geamuri de la stadion.

Portarul lui Progresul Spartac, Iulian Răduță, a fost implicat într-un moment nefericit, acesta a avut nevoie de ajutorul urgent de la intervenția echipei medicale, aceștia au reușit să-i opească sângerarea, apoi goalkeeper-ul gazdelor a fost transportat la spital.

„Răduță este la spital în momentul de față și este destul de rău. Și-a taiat venele, a spart un geam… E frustrant când pierzi un meci în minutul 90+3, la ultima fază a meciului, după un penalty care n-a fost. Există înregistrarea pe Facebook puteți să vă uitați. Noi poate suntem subiectivi, dar nu e penalty nici din avion, nici de pe lună, nici cu drona și din cimitir, de nicăieri… Dar mă așteptam să fie așa când noi, o echipă mică privată, jucăm într-un baraj de promovare cu o echipă susținută de primărie cum e Slatina. Asta-i viața! Mai avem un meci…”, a spus Andrei Erimia, patronul lui Spartac, conform Gazetei.

După un joc echilibrat, cu ocazii destul de puține, CSM Slatina s-a impus la limită, scor 1-0, cu un gol înscris la ultima fază a meciului, dintr-un penalty ce a parut acordat cu maximă lejeritate de arbitru, după o simulare în marginea careului al lui Doman, scrie pe pagina oficială a bucureștenilor.

CITEȘTE ȘI “U” Cluj, ambiții mari pentru noul sezon: “Am început o construcție în iarnă, pe care o continuăm acum”. Ce spune Falub despre venirea lui Tamaș

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare