VIDEO | Lovitură grea pentru Neymar! Fotbalistul a fost acuzat de viol. Cum a reacționat superstarul lui PSG

Neymar Jr. (27 ani), superstarul celor de la PSG, a fost acuzat de viol!

Femeia care l-a acuzat pe fotbalistul brazilian susține că a avut cu acesta un schimb de mesaje pe Instagram, iar un apropiat al jucătorului, Gallo, i-ar fi cumpărat bilete pentru Paris și ar fi închiriat o cameră de hotel.

Totul s-a întâmplat pe 15 mai, luna trecută. Femeia a explicat în plângerea depusă la secția de poliție din Sao Paolo că Neymar a avut un comportant agresiv, se afla în stare de ebrietate, și a violat-o.

Chiar dacă în primă înstanță nu a acționat pentru că se temea, aceasta a decis să anunțe ce s-a întâmplat. În acest moment, femeia va rămâne sub anonimat pentru propria siguranță.

Neymar a reacționat imediat după ce cazul său a fost mediatizat. Superstarul lui PSG crede că este o înscenare, iar pentru a se apăra, acesta a postat un videoclip de 7 minute pe Instagram în care a explicat situația. De asemenea, în videoclipul postat de jucător apar imagini erotice și conversații pe care internaționalul brazilian le-a purtat cu femeia.

”A fost o relație între un bărbat și o femeie. Nu s-a întâmplat nimic. Sper că cei care se ocupă de acest caz să citească mesajele și să vadă ce s-a întâmplat” a explicat forbalistul brazilian.