RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Moment incredibil în timpul meciului Craiova – Viitorul! Bancu l-a făcut pe De Nooijer „cioară împuțită”

UPDATE 23:00 Iată reacția lui Nicușor Bancu în urma acestui incident.

Nu cred că am spus așa ceva! A fost un clinci cum este la fotbal, am încercat să-i despart. Au fost înjurături, dar nu cred că am spus așa ceva. Dacă am greșit, îmi cer scuze față de ei. Am fost puțin nervos, că nu mi-a ieșit jocul. Nu-mi mai amintesc dacă am spus ceva„, a spus căpitanul Craiovei.


Scandal uriaș la finalul partidei Universitatea Craiova – FC Viitorul, scor 3-1! Căpitanul oltenilor, Nicușor Bancu, este acuzat că l-a înjurat de o manieră rasistă pe olandezul Bradley De Nooijer, fundașul stânga al Viitorului.

Bradley De Noojier și Nicușor Bancu au avut un schimb de replici pe finalul primei reprize.

Antrenorul Viitorului, Cătălin Anghel, a auzit ce a spus Bancu și a vrut să-i atenționeze pe arbitri, dar a fost eliminat de către Marius Avram.

Când voiam să intru în vestiar, am fost oprit de arbitrul de centru și mi-a ies să nu mai ies, pentru că aș fi adus injurii arbitrului de tușă. Din păcate, se înșală amarnic.

Îmi pare rău pentru Bancu, este un jucător extraordinar, dar nu se poate să facă așa ceva. L-a înjurat pe De Nooijer și i-a zis <negru împuțit>. Totuși, suntem în 2019, nu este normal să se întâmple așa. L-am chemat pe arbitrul de rezervă, să-i transmită arbitrului de centru. Încă nu-mi vine să cred„, a spus Cătălin Anghel la DigiSport.

Incidentul rasist a fost confirmat și de către Bogdan Țîru, fundașul Viitorului.

Nu se poate ca un căpitan de echipă să-i spună lui Bradley <cioară împuțită>. Asta e, trebuia să jucăm așa, împotriva tuturor, să demonstrăm„, a spus Țîru la DigiSport.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare