Moldovenii exultă după remiza de pe Arena Națională: “Nu am fost victima FCSB-ului așa cum își imaginau mulți”

valeriu-iftime

Valeriu Iftime a fost satisfăcut de faptul că FC Botoșani a obținut un punct din duelul cu trupa lui Vintilă, iar echipa sa păstrează șanse bune de a termina sezonul înaintea adversarei din această seară. 

Acest lucru ar fi echivalent cu un loc de Europa League pentru formația pregătită de Marius Croitoru.

“Sunt mulțumit de rezultat. FCSB este o echipă bună, au vrut mult, aveau nevoie de victorie. Botoșaniul devine o echipă care contează în fotbalul nostru și deja lumea trebuie să ne respecte mai mult.

Eu îi felicit pe toți, jos pălăria Marius Croitoru. Contează că echipa noastră a încurcat FCSB-ul și nu am fost o victimă, cum se spunea înainte”, a declarat Valeriu Iftime pentru botosanionline.ro.

gaz metan botosani

Botoșaniul a reușit să obțină o victorie și 2 egaluri din cele 4 meciuri disputate împotriva roș-albaștrilor în acest sezon.

“Suntem o echipă care jucăm fotbal. Mă înclin în fața acestor copii și în fața lui Marius Croitoru. FCSB este o echipă bună, în seara asta a avut echipa completă, cu fundași centrali, cu fundași laterali.

Este o echipă bună care trebuia să se bată la campionat. Noi suntem o echipă care vrem să jucăm fotbal. Este prima dată când jucăm fotbal după o săptămână de antrenament cât de cât normal”, a mai adăugat omul de afaceri.

CITEȘTE ȘI –>> FCSB – FC Botoșani 1-1! Roș-albaștrii rămân fără victorie în Liga 1 de la reluarea sezonului