RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Plecat de la Petrolul, Moldovan are gânduri îndepărtate: Orientul Extrem! Când se întoarce în Bistrița natală

Viorel Moldovan a demisionat după eșecul din runda 20 a Ligii a 2-a, acasă, cu CS Mioveni, scor 0-1.

Pentru tehnicianul de 48 ani, capitolul Petrolul este unul încheiat, după ce i-a lăsat cu șanse minime de calificare în play-off-ul de promovare în Liga 1. Liber de contract în acest moment, fostul component al Generației de Aur a dezvăluit care sunt planurile sale de viitor și ce obiective vrea să îndeplinească cât mai repede posibil. Japonia sau Coreea de Sud sunt țintele sale surpriză, țări în care vrea să antreneze datorită eticii muncii duse la cel mai înalt nivel.

ViorelMoldovan

“Nu ştiu unde voi fi solicitat, ce va fi nu pot să prevăd. Poate o să iau un proiect, să vedem, să analizăm anumite lucruri. Ar fi interesant să găsesc ceva în străinătate, dar e destul de complicat. Mi-ar plăcea Japonia, Coreea de Sud. Ar fi interesant! E disciplină acolo, sunt ţări care au o cultură dezvoltată din acest punct de vedere, au cultul muncii dezvoltat. Ar fi o experienţă interesantă, dar ar fi greu de ajuns. Ştiţi cum se spune: în viaţă nu e pentru cine se potriveşte, e pentru cine se nimereşte. De multe ori te pregăteşti pentru un obiectiv, ţi-l doreşti şi munceşti foarte mult, dar ajunge un adversar care se nimereşte conjunctural acolo şi beneficiază de ce ţi-ai dorit tu”, a declarat fostul atacant al României, conform Look Sport.

viorel-moldovan

Totodată, ”Moldo-gol” a mai precizat că după această experiență exotică, ar vrea să se întoarcă în România, în Bistrița, orașul în care s-a născut și s-a lansat în fotbalul mare. Dorește să revitalizeze fotbalul din orașul ardelean, așa cum a fost odată pe vremea lui Jean Pădureanu, dar nu din postura de antrenor, ci ca manager al unui proiect serios.

“Mai am un vis, mi-aş dori să pot să mă întorc mai devreme sau mai târziu la Bistriţa şi să construiesc un club formator, care să revină pe prima scenă. Dar nu din calitate de antrenor, ci manager general sau preşedinte. Deocamdată e greu de crezut, dar, poate într-un viitor apropiat voi veni acasă şi voi pune umărul”, a concluzionat fostul internațional, potrivit sursei de mai sus.

CITEȘTE ȘI –>> Viorel Moldovan a anunțat de ce a demisionat: “Poate va câștiga la Cluj și se vor alinia planetele pentru Petrolului”

 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare